Gimme Gimme Gimme Summer !!!!



Tjaaaa aaa :)

Omg summer snart. Eller redan va? niceeee. Är typ på toppen men ändå 3 prov denna vecka fuck härligt ! Hur som helst så fick jag äntligen veta vad jag fick matteB IG!!! Hahahah visste det ;)
Aja skitsamma. Igår så drog jag in till nynäs för att äta frukost på Subway med elli och cattie sen så efter de så åkte jag , tutte och linnea till vh för att sola. Som vanligt blev jag röd..... inget nytt med det liksom.
Sen efter det så åkte jag hem för att grilla och ha det nice.
Och så kom måndag då den dagen jag fick veta att jag fick Ig sen så vare det bara att skita i resten av dagen. Efter Skolan  Skulle vi åka äta glassssss men det fick bli mat istället.
Omg sen har jag 3 prov så ska nog plugga nu.
Resten av veckan så blir det inte mkt förutom grönan på fredag. !!!
Aja kommer då 3 Ig om jag inte pluggar nu.
Om ni inte viste så är det bara 6 skol dagar kvar nice!!!!!!

Ny tröja från London ! Love the color !


11 dagar !



Hej hej :)
Omg uff solen var på toppen idag så jag gick utan jacka, så himla skönt. Det fick bli kofta dock såtyckte jag som vanligt att det blev för varmt för min del.

Ingen sol för mig idag typ. På morgonen så försov jag mig p.g.a. att jag inte kunde sova igår och sen så skulle jag till bussen och då får jag sms att vi börjar kl 1 ! Fml jag hade verkligen jättesvårt att vakna på morgonen. Så det var bara att gilla läget. Sen säger mamma till mig att jag måste följa med henne in till stan från ingenstans ! Lite privat där. Aja skit samma är dö stressat fan. Ska göra en inlämning på 8 frågor från naturen vilket är super svårt för min del. Sen så har jag typ kurs prov på en annan kurs !? Sen på onsdag så har jag Matte B nationella och sen har jag en svenska inlämning imorgon som jag kom på nu sen har jag svenska redovisning på 16 minuter !!! Liksom man märker att det är lov snart. Blir bombad som fan. Vet inte ens vart jag ska börja jo börja med att läsa 29 sidor i natur boken omg omg palla. Men tänkt att har 3 prov nästa vecka också !

Jag säger nu kommer få IG i matte B för att vi har inte ens gått igenom allt :/

Om jah överlever tills fredag så är det bra. Vill bara inte tappa hår för att jag är stressat så får jag kan ta ett IG helt okey men att göra prov på något som jag inte har gått igenom kan jag inte ta.  


Så långt har jag kommit, nu bara 8 frågor kvar.
Fml fml fml

Evolution

1.Darwin hade en teori om arternas uppkomst genom naturligt urval.


Summer !


Hej hej :) / God morgon :)
Börja dagen med att ha ont i ryggen, skönt ...... Nej men ska börja dag med att plugga lite :) Sen ska jag sola ute ! Låter toppen.
Igår så åkte jag in till nynäs för att umg med några vänner. Bara sitta prata och mys.Vi satt ute i några timmar och chilla sen drog vi in och satt några timmar där och prata och de. Så det var enkelt och skönt.
Summer feeling här. Ska åka in till stan på fredag och köpa 2 långa klänningar ! Så himla fint typ.En blå och en svart får det nog bli :) Jah hoppas jag får en ny mobil nästa veckan, nya och nya ska köpa den från en kompis !

Hur som helst ska börja plugga nu så jag kan sola sen :)


Jag talar engelska !!

Hej ´hej

Hemma från mässan och en rolig dag på stan ! Vi är typ från england idag ahahaha fråga inte varför !!

4


yipp

Måndag !!
Yipp hemma nu. Fan vad nice livet är !!! To happy to blog!




Söndag !

Wiee söndag , känns som sommar typo. ..... Lite jobbig dag orkar inte göra då mkt fan .... suck tänkte bara säga att det är bästa att vara 18 år sen fuck resten !!!

Bjunder på en efter bild !


Aveny nattklubb



Hej hej :)

Mår jätte bra må jag säga :) Hade en sån himla rolig kväll! Dock så lite knas mot slutet ......Var på
aveny nattklubb och dansa med vänner och hade skoj !
Kom hem ung vid 4 på morgonen och vakna kl 13:00.
Nu så har jag varit ute med hunden och sakt hej då en massa kompisar.....
Är lite trött. Ska ta en snabb dusch sen så ska jag ligga i sängen och kolla på film lite inan jag vankar till ;). Tråk väder ute. Men mår bra sen igår så No problem !!! Aja här kommer lite knasiga bilder :)



Hemma hos tulle innan vi skulle dra.



@Aveny nattklubb ( hej jag ser drogad ut )



Glad tjej på väg hem !

Worlds greatest!

Har en massa att göra idag. Ska plugg och städa lite för imorgon så ska vi till stan och fests sen blir det en massa kompisar som ska sova över så det måste se fint ut :)

Worlds greatest!


School so b..........



Alltså bara för att det är sommarlov snart så får man en massa läxor och skit! :O dryy så palla !!!
Kom på att jag har prov imorgon , torsdag och dase fredag !!!
Just nu så håller ja på med Pelles joharifönster ! ???? fattar inte heller. Har jätte mkt kvar på den ,men orkar liksom inteeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja ska göra lite till sen väntar sängen imorgon ! plus har köpt nya skor idag så är lite på topp iaf.

Bwt kolla mina nya tänder!!! Känns så himla ovanligt !?










Me like it. You like it !?

Tisdag !


Hejj !!! Läget då. Sj så hade jag en dålig start på dagen för att det gick inte att fixa håret :/ Aja sen så blev det inte mkt bättre för de liksom..........
Och nu sitter jag här efter en ännu en dålig dag :/ Skoj
Offff vill ha sommar idag för fan!!!!! palla broe. Aja ska inte vara så nere. Tänkte plugga lite ont kvällen men nu ska jag hiita på något skoja att göra :)

Let's move on ............

Shop



Nu vissar jag upp förra veckans shopping !!

Så himla taggat tills på fredag !! Wieee vilken tycker ni att jag ska ha på fredag?
Och vad skulle passa till ?

'

Nr 1 Gina



Nr 2 nelly



Nr 3 Nelly


I wan't...............



Konstigt nog brukar jag inte skriva mkt om känslor, men nu har ni chansen att läsa hur jag verkligen känner!


Ont i hjärtat…………..

Nej men jag undrar hur mkt skit en människa kan tåla ? Idag har jag ännu en gång insett att jag kan inte hålla på så här som jag gör….. liksom det är ont i hjärtat att se mig själv så här? Känns som om ingen förstår mig? Lr ingen gör det för jag väljer att inte prata om det liksom. Men kan säga att min dag har inte varit på topp precis. Trodde att det skulle faktisk bli bättre igenom att gå till skolan men det känns bara bra att undvika skolan och stanna hemma typ….. Har typ problem med alla ämnen i skolan IG i typ alla ämnen …..Q nej men nästan så att det inte når G ? FML NOW! Skulle inte sitta fel med sommarlov. Eller så har jag bara insett att jah inte har någon framtid. Men saken är att även om jag vet att allt är hopplös så är det ändå något som får mig att inte ge upp ! Känns som om jag väntar på att allt ska bli bra av sig själv.?

You must be sad to smile again




I won't give up, not yet !
I will hope !


Söndag



Heeeej !!!

Fan vilken härlig dag :) ska möta upp några vänner senare på dagen och prata om igår :)
Hade en mysig kväll igår. Syrran fyller år och vi åka in till stan på kvällen! kommer även gå ut nästa helg också!
Aja ville bara säga att jag lever!'


Nytt



Tänkte bara visa upp 2 saker som jag har köpt nyligen och dem kommer snart.
Nu när solen kommer fram så passar dem jätte bra!!''



Från nelly 399 kr st ;)


spring 2012



Wihoooo , äntligen lite sol :) Alltså idag med :) Dock så har jag varit hemma hela dan.... för att jag har fått solsting. Det får jag hela tiden och igår efter att ha varit under solen 6 timmar så måde jag pissss. Fy fan säger jag bara. Vaknade med världens värk ! Plus är sjuk från förra veckan :/ men skit ska tänk på något annat. Imorgon blir det kursprov english B och då säger jah Hej IG here i come !!

Btw: Jag blev jätte röd igår, kommer aldrig att bli brun!!





Tisdag

Paddla dansa

Hej Hej! Fy vad skönt väder :)

Idag så hade vi tur med med vädret för att vi eller klassen skulle åka paddla :) Var så min rädd från början men sen så gick det bra :) Vi satt 2 och 2. Fick sitta där bak och styra. Det gick super bra :) Idag var det bara 2 killar som ramla i men jag styrde så bra så vi dansa i kanoten på tillbaka vägen !! Nu ska jag dra till skolan för sluta 12 och ska hämta lite böcker :)


Gamal stan



Tja ´tj a.

Så himla sjuk har jag varit hela veckan men idag ville jag komma ut och göra något kult, så jag och några vänner drog in till gamla stan. Åt glas ice crem och pizza gick runt lite och så.....
Kom hem för en stund sen och nu ska jag fixa lite saker för imorgon ska vi paddla !! Kommer dö!!
Aja . <3