Naaahh



Fml, äta sen plugga resten av kvällen !! Naaahh jag som är sjuk :/ hihi nej men ska fan till skolan imorgon tror jag.
Mhhh ingen rolig dag här inte !! seg , tråk och bara blä hhihih men jag vet att jag måste plugga för att det är Sjukt bra !!
Aja ska äta lite nu men ni får harre så bra......

Yesterday!


Wiiee!!

Tjaaaaaaaaa!

 

Min operation jag skulle ha idag gick bra!! Fick äntligen ta av mig tandställningen efter 3 år woohhh! Nu har jag bara 2 ställningar bakom tänderna som ska sitta där ett tag . Annars så gick snabbt. Men blödde en massa ………..Och nu ser jag ut som en häst !!!

 Aja sen där efter gick till skolan och var där typ 1 timme och chilla med dock så åka jag hem efter det mådde fan piss dåligt! Var typ jätte snurrig ont i halsen och huvudet och allt möjligt. Men mår mkt bättre nu , ska sova kolla lite på Tv och bara ta det lugnt.  


´Sjuk tjej ! 


Rii


Hejjjuu !!!

Allt bra? Vilken dag alltså! Har varit glad hela dagen tills jag kom hem...... Min dumma hund har ätit på min vit convers ! :@ Jag hatade henne och nu gör jag det ännu mer !!!

Aja skitsamma, ska köpa en nya telefon nu. Har haft min i 3 år!! hahah nej men saken är att jag trvis med den jätte mkt. Den är enkel och en massa saker vill inte byta typ. Skulle kunna ha kvar den i några månader till ,men den börja tappa färg typ..... från svart till silver !!! hahahah Nice de med !!

Bwt har en operationen påå G imorgon på morgonen. Typ innan tuppen vaknar !!
Vet inte ens om det blir av. Får veta det när jah åker dit. Är lite taggat !!! Wieee
 Och på fredag så har jag en dubbel dejt sen på lördag blir det Vip kväll !!! wieee aja Ska sova lite nu grrrrr!!!.....

OBS!! Pallar inte läsa igenom allt.Helt ok tycker jag!!

Som avslutning på dagen! Mums!!!!


Fun at school


Hej hej .
Wieeee sol äntligen :) Så himla soligt att jag har redan börja få ont i ögonen ;(
Men skitsamma skön med lite sol :) Annars så blev jag klar efter 9 timmar igår !
Tar alltid så långt tid att städa för mig :) Men skitsamma de med för igår var det en dålig dag men idag så är det en bra dag för fick veta att mina skor har kommit plus att pappa har köpt båt! Toppen Toppen :) Men imorgon är det äckel väder ute så ut med er och få lite sol på er :)


My moment!



Tjjaaa hej ! Städar mitt rum och lyssnar på musik. Kommer nog inte bli klar för en om 3 timmar kanske 5 eller meer. Så jah to en paus för att dricka en yoggi som heter my moment !!
Sen ska jah forsätta och kolla igen om mina kläder.Slänga en del sen och kolla vad jag behöver osv.....
Bloggar ner senar3 byyyy <3



Barn dagen



Tjaaaa .
Äntligen hemma efter en super roliig dag på stan. Idag var det barn dag en för turkar eller imorgon men det fyrades idag ...... men det var så himla kult. Först var vi vid kungsträgården sen så var vi plattan och kolla på en massa folk som demostrerade ? ahahah fick en massa nummer.....
Sen så kom det en massa snygga killar från paris som vill på BAR och så wieee.
iaf min telefonnnn ringer nu harre braaa















Mot stan

Fixat mig ,och ska in mot stan möta upp en massa vänner !!!


summer shopping

 

Igår åkate jag och några vänner för lite summer shopping . Så himla härligt. Sommar snart!!




Gina 129 kr



Gina 79;-


Gina 79;- ??



Bikbok 99;-





Gina 129;-







Gina 249 ;-


God morgon !



God morgon !
Börjar morgonen med lite musik och ska ner och äta snart. Ville gå till simhallen idag för har typ JÄTTE ont i ryggen.
Känner att jah inte ens orkar gå upp från sängen så ont har jag. Men ska fråga mamma om hon kan boka en nu tid hos en annan läkare plus en till läkare. Känner att jag vill få det gjort innan sommaren så jag slipper jag tänka på det :)
Idag ska jag även kolla om jag hittar en nya resväska. Behöver en nya. Någon som vet vart man kan hitta en stor resväska som inte väger mkt ? 
Snart är det sommar och igår så köpte jag bikini men känner att jah måste köpa 2 nya till eftersom jag kan ska känna mig bekvän i den. Aja jag vet redan vilken jah vill ha. Köpte en  brun från stadium förra året och blev så nöjd med den så tänkte köpa en lika men i en annan färg. Får lägga ut bilder sen :)


Skön säng !!



Hej hejjj !!!

Ska sova nu men ville bara säga att min säng är jätte skön idag !!!
Ha nej men känner mig lite trött dock. En lång dag ¨med en massa shopping. Fick med mig hem lite saker som jag vissar imorgon.... Dock så är jag lite miss nöjd med min bikini. Jag ser ut som en orre med den. ? :S

Bwt köpte ett par jeffrey campbell idag som kommer nästa vecká...
Annars då så ska jag kolla på film sen sova litew .


Dåligt !!



Hej hej dåligt av mig . Vet att jag inte har bloggat på hela veckan men hade en massa plugg nej men jag var interiktigt mig sj ,¨så ville liksom inte blogga eller ggå till skolan......
Men börjar få MIG känslan tillbaka, Hur som helst sitter och pluggar till ett prov som jah inte fattar helt Dase..........
Orkar typ intee plugga för jagg fattar inte !!!!!!
Nej men skit samma ska bara plugg lite sen  skit samma.
Imorgon får jag ta och hitta på något kult istället "!!!


Söndag



God morgon ! wieee sol ut. Har ätit frulle och ska på med kläderna sen ut till solen.
Igår så drog vi in till stan vid kvälls tiden! hade det jätte mys med kompisar :)
Bloggar mer sen , hare så bra

Ny vaken !


Natur B !

 

Sitter och pluggar natur B och känner mig lagom smart! Fattar typ inget. Jo men det är sjuk svårt. Kunde det liksom inte var jätte lätt för en gångskull. Men vad kan man göra. Pluggarna man så får man dt bra i fram tiden sägs det.

Dricker citron vatten också. Hört att det är bra men till vad vet jag inte ! Aja måste fortsätta plugga nu!

 


Food!!

 

Nu har jag fixat lite god mat. Särskilt nyttigt! Ska sitta framför datan en stund till för att har lite saker som jah måste fixa. Lite plugg och mkt mkt planering!!  Annars så finns det inte mkt att göra på en sån här tråk dag : / Nej men få bjuda över lite vänner ikväll. Plus ikväll ska vi kolla på flyg biljetter till värmen! Så himla skönt men det blir senare mot sommaren.  Först så blir det Turkiet för 3-4 veckor sen blir det London när vi kommer hem. Hoppas att det blir så. Annars så får man jobba hela sommaren !!



Wolllaa!!


Fredag!


God morfon :) Skulle vakna i tid idag men blev ej så.
Finns en del saker jag ska göra idag men först frulle.
Om jah inte minns fel så ska tror jah ska på Bio idag. Vilken film det blir vet jah inte. Men är så taggad. Ska ta och kolla nu.
Imorgon dock så tror jah det blir bio och resturamg med tjejerna.
synd att lovet är nästan över. Men snart är det sommar lov. Härligt. Allt går så snabbt man hinner liksom inte med! Inte jah iaf :)

Aja dör av hunger. Må gå och äta nu ;)

A okey jag är ny vaken plus mitt hår är som en fågelbo!!!
Men glad är jag! 2 Bio biljetter helt grattis !!!! ohhh yeaa'!!


Tips!



Har en massa tips som jag kommer att dela med mig om. Låter det bra ? Vissa kanske ni visste redan om andra inte. Varje tisdag eller torsdag kommer jah att dela med mig de bästa tips som jag har.

Shopping.


Igår så åkte jag in till stan för att köpa skor och jeans. Som tur så hittade jag det :) Och köpte jätte fina skor till studenten. Var jätte osäker men dem var jätte fina så var tvungen att há dem. Hur som helst så vet jag inte vad jag ska ha på studenten. Temat är blå och jag ska blåa skor men resten vet jag inte. Kanske svarta jeans och blus. Fan vad svårt. A´ja får hitta på något.




Blus H&M 149;-
Skor Scorett 799;-
Jeans Zara 399;-









Healthy breakfast

  

Bra start på dagen. Dagen och dagen hahah typ eftermiddag. iaf nu efter en healthy breakfast så ska jag bara vänta till det slutar regna sen ska jag ut med hunden. Ska jag se vad mer man kan hitta på denna tråkiga dagen. :)




God morgon.....



God morgon....
Skönt att vakna nu liksom. Aja men kolla på en film igår kvälls så det var typ därför. Undrar hur jag ska kunna vakna upp när skolan börjar. Eeeh juste ville inte vissa bilderna igår för att bilderna blit inte bra på nattljus. Hur som helst ska vissa upp den snart.
Men nu så länge ska jag ner och äta frulle sen ut med hunden. Är hemma sj hela dagen så tänkte passa på och umgås med min osociala hund. Sen må jag plugga lite och kanske till och med träna. Vi får se men hörs snart <3

Leila förr igår.
Hon ser ledsen ut ;)


Stan

  Hej hej , kom nys hem typ.
Har varit ¨på stan hela dan. Hade det jätte skoj. Jag fick med mig skor, jeans och lite annat . Vissar bilder imorgon. Har inte tid just nu. Måste dra men ville bara blogga en snabbis.

Den köpte jag, Vissar bilderna imorgon
Visst var dem fina?


F f v






Hej hej .
Började morgonen med att ta en härlig promis unger regnet:) Nej men gick ut med hunden sen så åt jag en härlig frukost/ not. Och nu ska jag dans. Tycker sj att det är en jätte bra träning. Hur som helst ikväll så blir det att bjunda över några vänner och kolla på film, kanske färga håret eller så. Vågar jag ?! vettefan men vi får se. Imorgon så drar jag inne till stan för att jag ska köpa skor och jeans och lite annat kanske en klänning eller 2.

Förra veckans shopping , lite sent ut kanske ?



Super mysig kofta från Gina 299 lr 399 ? kommer inte ihåg.
bra att den till vårna.



Också från gina , nu har jag typ 9 såna. Älskar dem plus att det är så
himla snyggt till sommaren under en oversize tröja :)



Från Gina x3 för 149 kr !

  

Söndag

God morgon!!
Vakna nyss. Så j*vla skönt med lov:) Bara sova . haha nej men bara ta det lugnt liksom. Kommer snart att lägga upp bilderna från förra veckan. Alltså f*ck att jag råka ta bort min blogg design .Ska hitta någon som kan göra en till mig sen betala för det. Låter toppen.  Hur som helst har inga planer för idag. Men jag får väl se vad som händer sen. Ha en bra och solig dag min vänner.


Honey


Har tänkt länge nu! Färgar håret !!

Ska verkligen inte färga håret mörkare ,men däremot ljusare  typ som honungs blont. Vilket är het just nu. Plus så passa det mig . Tror jag färgar utväxten nästa vecka och klipper o sen om några veckor så får det bli honungsblont !!

Vad tycks ?
Så himla snyggt, skulle det passa mig? (a)


Toppen


Mår som toppen, jätte bra ju men dock så har lite ont i halsen. Idag blev det en lugn dag eftersom jag vakan upp vid 2 tiden. just nu sitter jah och äter mat med sötnosen. Ingen är hemma. Maammaa och paappaa är på bröllop så är hemma sj i några timmar eller många timmar.
Har fått blogg suget tillbaka. Kommer inte sluta blogga men det kommer bli så att jag bloggar en veckan och nästa vecka inte. Vill ha kvar bloggen för att har så många minnen från den och en massa annat. Dessutom är det skönt att skriva av sig må jag säga.
Ska nu bada sen kolla på en massa film. Hare sakt att det ska bli en rolig veckan men vi fårväl see?
Ska även vissa bilderna från förra veckan :)



Sjuk! :/

God morgon.

  Imorgon är det påsklov men idag är jag hemma för att jag har jätte ont i halsen. Tråk missa en massa alltså, plus att det är lov . Roligt att vara sjuk under lovet liksom.  Sitter vid köksbordet och lyssnar på musik och dricker TE / blää . Kollar även runt på en massa resor. Nästa sommar sak jah och mina vänner dra utomlands efter studenten. Taggad redan nu. Ska nu dra och mata kissen. Ingen katt som man kan gosa med men men. Ikväll blir det att ta det lugnt och kolla på massa filmer. Vill liksom bli bra till måndag då jag ska till stan för att köpa klänning , skor och byxor.

Ha en bra påsk !!

Nu har jag ju fixa min weddcam så det får bli massa cam bilder :)





Out



Hej hejj :)
Nu har jag städat mitt rum och är blev super mysig, sen blev det hamburger MUMSSS och nu så har tutte kommit och vi ska ut och åka fyrhjuling .


Bild från  fredags ;)


söndag

God morgon J

Idag är det lite mer sol. toppen. Jag ska gå igenom mina kläder och slänga vissa. Hahah det käns som om jag städar min garderob varje dag , nej men typ en gång i veckan. Sen ska jag grilla myssssss. Aja har mkt att göra får höras

sen