Toppen helg

 
 
 
 
 
 

Toppen helg!

Alltså hade en super kul helg. Tutte fyllde år den 8 dec men vi åka in till stan på fredagen för att fira. Vi drog till en super mysig restaurang i stan, jätte nära plattan. Vi möte några andra där och så. Hade det trevlig och åt o skratta. Efter det skulle vi dra till Nype och dansa loss lite vah. Men jag, elli och mikkis drog hem ist för att vi skulle ändå ut dagen efter.

Iaf så på lördag morgon så var det bara att ta det lugnt. Lite senare skulle jag och elli plus pappa åka in till stan för att möta upp mamma som har varit i Gävle…..

Sen åkte vi till Donken, såg en skit snygg kille som jobba där också. Gjorde min dag J Mulat är så snygga. Iaf sen åkte vi hem och time for make up. Vi tog 9 tåget in till stan var där typ halv 11 !!! Herruww. Sen när vi kom fram till Nype så kan jag bara säga att det blev en Crazy kväll. Grymt.

Sen skulle vi ta tåget 01:49 men tåget var 30 minuter sen. Fuck va kallt och hungrig man vah. Plus att vi missa natt tåget till nynäs. Sl skulle Fixa taxi till 13 personer men palla liksom det tar typ 40 minuter så vi ringe upp en kompis som kom och hämta oss. Vid 4 tiden var vi hemma. Jag åt munk sen var det bara att sova

Iaf omg skrev en roman :O idag när jah vakna upp mådde jag jätte bra men fy fan efter en timme mådde jag piss. Har varit bort från skolan för länge typ 3 veckor. Imorgon måste jag till skolan men säga att jah är inte alls taggad hat typ 5 prov ja må göra innan jul. Eller okey då 4 st prov men ändå.

Får vara hemma och ta det lugnt. Måste också boka en nya läkartid Wazzup !

Bild från Nype

 
 

just nu

fuck that shit yeeeeeeäh .
skrev en super lång inlägg oså tar man bort det....
Ny HM app



onsdag

god morgon onsdag. kl är 5 wie . har sov morgon men orkar gå lägga mig.