Lov!!



Hej härligt med lov, äntligen. så himla skönt va ? Solen verkar vara på topp idag med. Ska dra in till stan vid 14:05 tiden och vad vi ska göra där får vi ni veta sen :) men iaf ska gå ner och äta något :) pusssssssss

Woiii känns som sommar, inte långt kvar nu!!


Yeh



En planerade lång tråkig söndag ;( Nej men har kollat dåde på film och kläder. Dase hora hitta inte bra. Ohh palla. Alltså jag tycker att nej jag vet inte , just nu tycker jag inget.
Ska snart äta mat sen ta och tvätta håret. Har lite saker att fixa in till imorgon dude!!
Lite stress. Ska ha en Rosa tröja men mina svart byxor är i tvätten , vet inte om de hinner att torkaa.
Aja asso palla nu då kanske inte åker cook ont i halsen och allt plus det är som afrika i mkt rum just nu eller så har jag feber :S


Wish me luck



Hej solen är här toppen.Ska bara sitta hemma idag och inte göra något inte ens pluggaaaaaa !!! Niceee
Nej men ska ska sitta framför datan o nät shoppa plus dricka cola. Måste hitta 3 kläningar till min syrras student och lite annat. så så ser dagen ut för mig. Det kommer inte bli lätt alltså. vill liksom inte ha en kläning som någon annan har. Ehh men ska åker till Norge nästa vecka bara för att kolla lite hää vi får se.

Nu är min hylla iaf klar ;) toppen toppen......
Aja ska iaf börja kolla runt lite. Sen kansek det blir en promis :



ny kuddeeee


Det tog typ en timme innan jag fatta hur man skulle göra



Fuck ikea :(


Fuck thisQ

·         Go kväll :)
Saker och ting börjar falla på plats i mitt rosa, lilla och vita rum;) Fixa ihop min hylla också som blev snyggggg!!!
OMG skar av halva fingret när jag skulle fixa ihop hyllan omg fan vad ont det gjorde och sen förlorade jag typ 0.2 cl blond!! Men som tur är min mamma sjuksköterska så hon fixa det snabbt ;)
Dock har min hälsa blivit mkt värre.... Men som planerat så hade vi film kväll hos oss och så. Dase hora min tv la typ av så nu ska jag kolla på en film från datan och bara vila ´mig. Måste vara på topp tills måndag. Fuck glömde nästan bort att jág ska dra in till stan imorgon för att köpa nya jeans och lite annat Suck fan .... Så fuck this


Wild night !

    
  God morgon för min del då :D


Hade en super duper topp kväll igår med kärraste vänner :D Vi dansa , beställde pizza av en rysk gubbe som ville inte ta kort hahah . Det var början på kvällen sen blev allt lite mer wildareee. Men dock så mår jag piss idag. Ska ta det lite lugnt. Har iaf bestämt att jag ska montera upp min hylla idag och sen blir det mys/film kväll med tjejerna.
Cpe alltså jag har typ tappat rösten, fan vad jag skrek igår. Linda fyllde 18 år och varje gång vi skulle skåla så skrek jag för att höja stämningen, men vad fan kan typ nästan inte prata idag. Skulle sista bra med tea men jag är jätte sugen på saft !!!

Lägger upp några bilder bara;)








Party time !!!

Time for some party With the girls!!!


right now

 

Palla palla palla. Nej men hej :) Just nu så skulle jah plugga eller något men palla liksom. Det känns sååå värdelös att plugga när jag ändå vet vad resultatet blir. Och just att jag är så stressad med vad vet jag häller inte. Fuck off liksom. Men en jobbig dag påverkar mig mkt. Hur som helst så ska jag läsa Dracula  omg så spännande. Har typ läst ut halva och nu andra halvan kvar.

just nu ♥


Happy valentine's day ♥



Hej hej , home from school Stress som fan !Hade en massa saker att göra in för UF mässan som gäller nu på måndag. Det finns fortfarande en massa saker som ska göras tills på fredag , vi får se om vi hinner klart med allt/ suckkkkk !!!!
Lite kort bara. Jag 4 andra tjejer har startat ett eget förgat genom skolan och nu på måndag ska vi dra på Uf mässan. Kult va? Hahahah lite stress bara men annars är det ju skoj. Men iaf valentine's day ♥ to day Hoppas ni har det toppen !!!






Bwt fick min snygga tröja idag som jag ska ha på mässan. Hahaha den är för stor och lite fel gjorttt!!


Fuck school

Fan palla skolan alltså palla . Nej men har mkt plugg just nu hur fan ska det gå broe ? Nej men saken är ju att jag vet inte vart jag ska börja. Aja iaf så kolla jag på en B film igår den sög !!! Nej men ärligt den var fan bra :) hur som helst måste plugga lite till.... Hörs sen

Me 2 day


Big smile

Héj hej:) Glad man är idag då :) kom nyligen från stan. Vi bestämde oss för att åka in och fika men det blev lite shopping också. Plus att jag beställde en massa saker från nätet :)
Börjar få lite ordning här i rummet. Hur som helst ska kolla på film nu óch vänta in en kompis. Ha en bra söndag :)








change

Hej hej, en dålig dag måsta jag få säga, super dålig. Hatar den här dagen. Alltså palla bara , Nej time for a big change säger jag bara . De man har redan gjort kan man inte ändra på men man lär av sina misstag. Men jag är jag och jaag gör baaraa detta för att jag själv tycker att det är fel och då är det okey så läng man gör som man SJÄLV vill och inte bara för andra vill. Mig kan ingen ändra på. Bara jag själv.The beginning starts now!!


Mys :)

Tja tja, just nu sitter jag här med leila och myser på en söndag kväll.... Jätte kallt så tog och duscha med is varmt vatten hahaah ..... Ska nu kolla på en film som brosaan hyrde och äta kladd kaka . Ha en bra kväll mina vänner :)
Omg blogga från mobilen , bästa som finns ;)<3 eller inte !!!!!


SUNDAY SUNNY DAY



Hey hey :) Solig dag va? Fy F'an vad det snöa igår.
Just nu lyssnar jag på lite sommar låter och försöker få lite summer feeling. Ville så gärna åka in till stan idag men jag pallar inte med att tågen och de ska alltid vara så senaaaaaaaa. Annars får man hitta på något annat skoj :)



I fredags var det en chill kväll med mat, dans och musik :) Skulle blogg en massa denna veckan men det gick inte att lägga upp bilder så fuck that tänkte jah ;)


Time for party ;)


går ej

Time for party, Går ey att ladda upp bilder ;/

Dagen innan fredag :)

Wie torsdag , en av mina favo dagar. Hah ligger iaf här på soffan och vilar mig lite och bloggar från mobilen , har laddat ner app'en ...... Skoj. Har varit och kollat på lite kläder som jag kan ha tills helgen men inget hittat. Min blus jag beställde från Nelly hade 3 hål i ryggen :o knas annars skulle jag ha den. Får kolla imorgon lite snabbt om jag hinner . Men nu måste jag gå dricka vatten..... Hörs <3


Fml



Hej hej. Helt sjukt men igår var det typ en sådan dag (Fml). Men fuck that pallar inte prata om det . Just nu ligger jag på sängen med min Jättebaby och lyssnar på musik.  omg har hittat den bästa låten som någonsin har gjort eller vad man ska säger. Btw med jättebaby menar jag hunden:)Love that dog . Dom har rätt när dom säger att hunden är människan bästa vän. Brukar vanligt fall inte ligga med hunden utan med katten men det fick bli så nu. Vi leääer ju få plats vi 2 i min sängen hahaha good luck whit that ;) Hur som helst  idag var jag mer på humör , mer flum om man säger så. Har fullt upp nu helgen. På fredag blir det fest här oss mig och på lördag fyller en nära vem 18 år så det blir party då med. Kanske får ta stan på söndag då? Har iaf fått en spegel till nu. Aja palla skriva så mkt , det är lilksom en blogg och inte en bok.

Hahaha linnea är så rolig och skickar våran redovisning på Face book! hahhaa
You don't have to laugh but I thought it was funny